Μενου
Το Καλαθι Σας

Γαλακτοκομικά

Το Νουνού Family είναι ένα επιλεγμένο γάλα, εξαιρετικής ποιότητας με υψηλή διατροφική αξία και μοναδική γεύση. Περιέχει βιταμίνες, μεταλλικά στοιχεία, είναι πηγή πρωτεϊνών και όλα μαζί τα συστατικά του, το κάνουν τόσο πλούσιο για τον οργανισμό. Σε κάθε στάδιο παραγωγής γίνονται συστηματικοί ποιοτικο..
2,10€
Χωρίς ΦΠΑ:2,10€
Κρέμα γάλακτος, που παρασκευάζεται με τη μέθδο UHT από αγελαδινό γάλα...
5,00€
Χωρίς ΦΠΑ:5,00€
Κρέμα γάλακτος, που παρασκευάζεται με τη μέθδο UHT από αγελαδινό γάλα. Με 18% λιπαρά...
4,15€
Χωρίς ΦΠΑ:4,15€
ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ Το ΝΟΥΝΟΥ Family είναι ένα επιλεγµένο γάλα εξαιρετικής ποιότητας, µε υψηλή διατροφική αξία και µοναδική γεύση. Περιέχει βιταµίνες, µεταλλικά στοιχεία, είναι πηγή πρωτεϊνών και όλα µαζί τα πολύτιµα συστατικά του, το κάνουν τόσο πλούσιο για τον οργανισµό. Σε κάθε στά..
2,10€
Χωρίς ΦΠΑ:2,10€
ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ Ανακαλύψτε τον Cappuccino, ένα περίτεχνο μείγμα από Starbucks® espresso και πλούσιο κρεμώδες γάλα, ελαφρώς γλυκό και με νότες κακάο. ΣΥΣΤΑΤΙΚΑ Τα αλλεργιογόνα συστατικά και τα ίχνη αλλεργιογό..
2,55€
Χωρίς ΦΠΑ:2,55€
ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ Ο Caramel Macchiato είναι ένα προκλητικά υπέροχο μείγμα από espresso, κρεμώδες γάλα και γλυκιά καραμέλα. ΣΥΣΤΑΤΙΚΑ Τα αλλεργιογόνα συστατικά και τα ίχνη αλλεργιογόνων επισημαίνονται με ΚΕΦΑΛΑ..
2,55€
Χωρίς ΦΠΑ:2,55€
ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ Γάλα “Ροδόπη” με κακάο, γνωστό ήδη από το 1985 στην Βόρεια Ελλάδα. Αγαπημένο προϊόν με μοναδική γεύση που συνοδεύει το πρωινό σου. ΣΥΣΤΑΤΙΚΑ Ημιαποβουτυρωμένο αγελαδινό γάλα, ζάχαρη, κακάο, σ..
2,50€
Χωρίς ΦΠΑ:2,50€
ΔΙΑΤΡΟΦΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ Ανά 100ml ..
2,77€
Χωρίς ΦΠΑ:2,77€
Εμφάνιση 1 έως 15 από 40 (3 Σελ.)