Μενου
Το Καλαθι Σας

IQOS - Heets

'Ενα ισορροπημένο χαρμάνι καπνού με πλούσια υφή και αίσθηση από ελαφριές νότες καρυδιού.Οι ράβδοι καπνού HEETS  είναι σχεδιασμένες να χρησιμοποιούνται με τη συσκευή IQOS και είναι κατασκευασμένες με ειδικά επιλεγμένα καπνά.Περιεχόμενα πακέτου: 20 ράβδοι καπνού..
4,00€
Χωρίς ΦΠΑ:4,00€
Ένα πλούσιο χαρμάνι καπνού με βελούδινη γεύση και αίσθηση από ζεστές νότες βύνης.Οι ράβδοι καπνού HEETS  είναι σχεδιασμένες να χρησιμοποιούνται με τη συσκευή IQOS και είναι κατασκευασμένες με ειδικά επιλεγμένα καπνά.Περιεχόμενα πακέτου: 20 ράβδοι καπνού..
4,00€
Χωρίς ΦΠΑ:4,00€
'Ενα έντονο χαρμάνι καπνού με πλούσια υφή και αίσθηση από νότες ξύλου. Οι ράβδοι καπνού HEETS  είναι σχεδιασμένες να χρησιμοποιούνται με τη συσκευή IQOS και είναι κατασκευασμένες με ειδικά επιλεγμένα καπνά.Περιεχόμενα πακέτου: 20 ράβδοι καπνού..
4,00€
Χωρίς ΦΠΑ:4,00€
Ένα χαρμάνι καπνού με γεύση και άρωμα μέντας που δημιουργεί μια αίσθηση φρεσκάδας.Οι ράβδοι καπνού HEETS είναι σχεδιασμένες να χρησιμοποιούνται με τη συσκευή IQOS και είναι κατασκευασμένες με ειδικά επιλεγμένα καπνά...
4,00€
Χωρίς ΦΠΑ:4,00€
Ένα απαλό χαρμάνι καπνού με αίσθηση από ζωηρές νότες κίτρου.Οι ράβδοι καπνού HEETS είναι σχεδιασμένες να χρησιμοποιούνται με τη συσκευή IQOS και είναι κατασκευασμένες με ειδικά επιλεγμένα καπνά.Περιεχόμενα πακέτου: 20 ράβδοι καπνού..
4,00€
Χωρίς ΦΠΑ:4,00€
Εμφάνιση 1 έως 7 από 7 (1 Σελ.)